Гнилоквас, Віталій ПавловичЧепелюк, Олена ОлександрівнаШтефан, Євгеній ВасильовичТеличкун, Володимир Іванович2013-02-052013-02-052008Гнилоквас, В. П. Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання / В. П. Гнилоквас, О. О. Чепелюк, Є. В. Штефан, В. І. Теличкун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 5. С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6050Одним із основних напрямків розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів. Екструзія є одним із перспективних способів їх інтенсифікації. One of the main directions of development of the food industry is the intensification of technological processes. Extrusion is one of the most promising ways of intensification.uk-UKдіаметр каналуформування екструзіїматематичне моделюванняchannel diameterextrusion formingmathematic modelingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделюванняArticle