Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання - Гнилоквас, Віталій Павлович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Штефан, Євгеній Васильович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2008)
Одним із основних напрямків розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів. Екструзія є одним із перспективних способів їх інтенсифікації. One of the main directions of development of the food industry is the intensification of technological processes. Extrusion is one of the most promising ways of intensification.
Keywords: діаметр каналу; формування екструзії; математичне моделювання; channel diameter; extrusion forming; mathematic modeling; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв