Ділова іноземна мова (французька мова). Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання вправ з граматики для студентів економічних, технічних, технологічних спеціальностей денної та заочної форм навчання - Годованець, Тамара Юріївна (My University, 2008)
Граматичні вправи допоможуть студентам поглибити і засвоїти основні граматичні конструкції, які сприятимуть розвитку комунікативних функцій.

Un exercices grammaticaux aident un étudiants approfondir et contracter un grammaticales constructions, dont sont favoriser un développement un комунікативних fonctions essentielles.
Keywords: граматика; une grammaire; дієслово; речення; іменник; un verbe; une offre; un substantif; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації