Лабжинська, Маргарита ЮріївнаВолодченкова, Наталія Валеріївна2017-11-222017-11-222017Лабжинська, М. Ю. Дослідження зразків зерна пшениці на вміст ГМО / М. Ю. Лабжинська, Н. В. Володченкова // Якість і безпека харчових продуктів : зб. мат. ІІІ Міжнародної наук.-практич. конф., 16-17 листопада 2017 р., м. Київ. − Київ : НУХТ, 2017. – С. 350-351.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26181В роботі наведені експериментальні дані по визначенню вмісту генно- модифікованих організмів у зразках зерна. Для дослідження було відібрано зразки зерна пшениці врожаю 2017 р. різних регіонів вирощування. Обрані чотири зразки пшениці відносилися до 2-го класу, а як контрольний зразок – пшениця 3-го класу. За показниками якості всі зразки відповідали вимогам для 2-го та 3-го класи відповідно, що підтверджується відсутністю у них вмісту генно-модифікованих організмів.uk-UKкафедра екології та екоменеджментузерноgrainбезпекаsafetyгенно-модифіковані організми (ГМО)genetically modified organisms (GM)Дослідження зразків зерна пшениці на вміст ГМОOther