Дослідження зразків зерна пшениці на вміст ГМО - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2017)
В роботі наведені експериментальні дані по визначенню вмісту генно- модифікованих організмів у зразках зерна. Для дослідження було відібрано зразки зерна пшениці врожаю 2017 р. різних регіонів вирощування. Обрані чотири зразки пшениці відносилися до 2-го класу, а як контрольний зразок – пшениця 3-го класу. За показниками якості всі зразки відповідали вимогам для 2-го та 3-го класи відповідно, що підтверджується відсутністю у них вмісту генно-модифікованих організмів.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; зерно; grain; безпека; safety; генно-модифіковані організми (ГМО); genetically modified organisms (GM)