Спосіб електрообробки цукрових розчинів - Пономаренко, Віталій Васильович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2008)
Спосіб електрообробки цукрових розчинів передбачає обробку цукрових розчинів електричним полем, яке створюється ізольованими від цукрового розчину електродами. A method for electrical treatment of sugar solutions provides for treatment of sugar solutions by electric field, which is formed by electrodes, isolated from sugar syrup.
Keywords: електроди; electrodes; обробка; processing; розчини; solutions; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування