Прохоров, Олександр МиколайовичНудьга, Михайло Миколайович2013-11-142013-11-141995Прохоров, О. М. Дослідження руху рідини по капілярах / О. М. Прохоров, М. М. Нудьга // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11299Встановлено вплив слідуючих факторів на швидкість руху сусла по капілярам: концентрація, температура, перепад тисків, діаметр капіляра. The influence factors on following the speed wort by capillary: concentration, temperature, pressure drop, the diameter of the capillary.капілярфільтруваннявимиваннязаторcapillaryfilteringwashingcongestionкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження руху рідини по капілярахThesis