Дослідження руху рідини по капілярах - Прохоров, Олександр Миколайович; Нудьга, Михайло Миколайович (My University, 1995)
Встановлено вплив слідуючих факторів на швидкість руху сусла по капілярам: концентрація, температура, перепад тисків, діаметр капіляра. The influence factors on following the speed wort by capillary: concentration, temperature, pressure drop, the diameter of the capillary.
Keywords: ламінарний поток; фільтрування дробини; сусло; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв