Кава з прянощами: огляд - Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2024)
В роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.

The paper proposes the production of a semi-finished product with spices, which is added to the container (reservoir) for milk in coffee machines. Thus, it is heated, foamed and served in a cup of coffee. It has been proven that the production of a semi-finished product with spices intended for coffee machines opens up new perspectives for gastronomic experiences, which can lead to an increase in the demand for coffee products.
Keywords: кафедра технології консервування; кава; прянощі; кавові машини; coffee; spices; coffee machines