Самойлік, Олександр ІгоровичРубанка, Катерина Володимирівна2024-11-012024-11-012024Самойлік, Р. Кава з прянощами: огляд / Р. Самойлік, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2024 р. – Київ : НУХТ. – Ч 1. – С. 242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45314В роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.The paper proposes the production of a semi-finished product with spices, which is added to the container (reservoir) for milk in coffee machines. Thus, it is heated, foamed and served in a cup of coffee. It has been proven that the production of a semi-finished product with spices intended for coffee machines opens up new perspectives for gastronomic experiences, which can lead to an increase in the demand for coffee products.ukкафедра технології консервуваннякавапрянощікавові машиниcoffeespicescoffee machinesКава з прянощами: оглядThesishttps://orcid.org/0000-0002-9884-4214