Роль брендингових стратегій у фінансово-економічній діяльності підприємства - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2019)
У статті розкривається поняття бренду та його ролі в діяльності організацій. Основну увагу приділено брендинговим стратегіям та їх значенню. Обґрунтована важливість брендингу для компаній, як інструменту максимізації прибутку та конкурентоспроможності. The article reveals the concept of a brand and its role in the activities of organizations. The main attention is paid to branding strategies and their importance. The well-founded importance of branding for companies as a tool for maximizing profit and competitiveness.
Keywords: бренд; брендинг; брендингова стратегія; торгова марка; маркетинг; brand; branding; branding strategy; trademark; marketing; кафедра економіки і права