Ганечко, Марина ЄвгенівнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-10-052016-10-052016Ганечко, М. Є. Застосування люмінесцентного методу та сенсорної системи типу «Електронне око» при виявленні фальсифікації молока содою / М. Є. Ганечко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24325На сьогоднішній день фальсифікація молока несе за собою небезпечний характер та усуває можливість виготовлення якісної продукції. Фермери та постачальники додають до молока лужні речовини - соду, для попередження скисання, цим же видаючи прогіркле молоко за свіже. To date, the falsification of milk leads to a dangerous character and eliminates the possibility of producing quality products. Farmers and suppliers are added to milk alkaline substances - soda, to prevent acidification, giving the same rancid milk for fresh.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівлюмінесцентний методсенсорна система типу «Електронне око»фальсифікація молокасодалюминесцентный методсенсорная система типа «Электронный глаз»фальсификация молокаluminescent methodsensory system of the "electronic eye"adulteration of milksodaЗастосування люмінесцентного методу та сенсорної системи типу «Електронне око» при виявленні фальсифікації молока содоюThesis