Модернізація упаковочної машини KHS KISTERS INNOPACK SP продуктивністю 10000 уп/год з вдосконаленням вузла подачі плівки - Сизонюк, Владислав Сергійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович (My University, 2024)
В результаті запропонованої модернізації встановлено додатковий пристрій для рулону з термоусадочною плівкою. Заміна тарілчастих шайб на пружинах відповідної жорсткості, що в прижимних гвинтах надало можливість рівномірного натягування та притискання плівки.
Keywords: вузол подачі плівки; плівка термоусадочна; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування