Дишкант, Ілля Сергійович2024-09-102024-09-102024Дишкант, І. С. Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням клітковини бамбуку з впровадженням його виробництва у проєкті хлібозаводу у м. Звягель Житомирської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дишкант Ілля Сергійович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44833ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібцітунельна пічротаційна пічбатонРозроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням клітковини бамбуку з впровадженням його виробництва у проєкті хлібозаводу у м. Звягель Житомирської областіOther