Фурсік, Оксана ПетрівнаВіхоть, Катерина ОлександрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2016-02-102016-02-102015Фурсік, О. П. Харчові добавки і їх композиції у технології м'ясопродуктів/ О. П. Фурсік, К. О. Віхоть, І. М. Страшинський // Проблеми та перспективи харчових технологій і екобезпеки продукції : матеріали Студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 14–15 травня 2015 р. – Львів, 2015. – С. 39–41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22150Сучасні технології м’ясних продуктів передбачають використання різних харчових добавок, які поліпшують їх властивості. Основними харчовими добавками, які застосовують у технології м’ясних продуктів є гідроколоїди і білкові препарати тваринного та рослинного походження. У матеріалах подана характеристика наведених добавок. Modern technology of meat products include the use of different food additives which improve its properties. The main food additives, which are used in the technology of meat products are hydrocolloids and protein preparations of animal and vegetable origin. The specifications listed additives presented in this material.otherбілкові препаратистабілізатори консистенціїгідроколоїдим’ясні продуктиprotein preparationsstabilizers consistencehydrocolloidsmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХарчові добавки і їх композиції у технології м'ясопродуктівThesis