Лукомська, Юлія ПетрівнаКравчук, Надія Миколаївна2017-12-282017-12-282016Лукомська, Ю. П. Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства / Н. М. Кравчук, Ю. П. Лукомська // CEFood 2016 : 8-й Центрально-Європейський конгрес з харчових продуктів, 23-26 травня 2016 р. : книга тез. – К. : НУХТ, 2016. - С. 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26497Досліджена можливість використання такої нетрадиційної сировини як батат у технології желеподібних солодких страв, що дозволяє створювати страви підвищеної харчової та біологічної цінності.uk-UKбататінулінмінераливітамінипоживні речовиниинулинминералывитаминыпитательные веществаbatatainulinmineralsvitaminsnutrientsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЕфективність використання батату в закладах ресторанного господарстваThesis