Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства - Лукомська, Юлія Петрівна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2016)
Досліджена можливість використання такої нетрадиційної сировини як батат у технології желеподібних солодких страв, що дозволяє створювати страви підвищеної харчової та біологічної цінності.
Keywords: батат; інулін; мінерали; вітаміни; поживні речовини; инулин; минералы; витамины; питательные вещества; batata; inulin; minerals; vitamins; nutrients; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції