Пріоритети розвитку функціональних стратегій олійножирових підприємств - Субота, М. В. (My University, 2015)
Стратегії розвитку підприємств олійножирового комплексу є взаємозалежними, та такими, що пов’язані причинно наслідковими взаємозв’язками.
Keywords: стратегія; підприємство; розвиток; стратегия; предприятие; развитие; strategy; enterprise; development