Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр СеменовичШутюк, Віталій Володимирович2017-06-202017-06-202017Бендерська, О. В. Дослідження способу теплової обробки томатопродуктів на вміст нітратів / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25617В роботі наведені результати комплексної оцінки ботанічних сортів томатів, томатної пасти та соусів на їх основі та зміни кількості нітратів під час теплової обробки. The paper presents the results of a comprehensive evaluation of botanical varieties of tomatoes, tomato paste and sauces based on them and changing the amount of nitrates during heat treatment.uk-UKтоматинітратисоуситоматна пастаtomatoesnitratessaucestomato pasteкафедра технології консервуванняДослідження способу теплової обробки томатопродуктів на вміст нітратівThesis