Дослідження способу теплової обробки томатопродуктів на вміст нітратів - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2017)
В роботі наведені результати комплексної оцінки ботанічних сортів томатів, томатної пасти та соусів на їх основі та зміни кількості нітратів під час теплової обробки. The paper presents the results of a comprehensive evaluation of botanical varieties of tomatoes, tomato paste and sauces based on them and changing the amount of nitrates during heat treatment.
Keywords: томати; нітрати; соуси; томатна паста; tomatoes; nitrates; sauces; tomato paste; кафедра технології консервування