Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаОнопрійчук, Олена Олександрівна2019-11-262019-11-262019Грек, О. В. Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом / О. Грек, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 – С. 444-446.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30435Досліджено технологічні властивості продуктів переробки обліпихи для використання в якості збагачувача складових продуктів модифікованого жирового складу. Збагачення таких продуктів шротом Hippopharhamnoides L. typus, є можливим, а технологічний ефект (жиро– та вологоутримання) необхідно підсилювати додаванням інших харчових волокон.uk-UKжироутримувальна здатністьвологоутримувальна здатністьобліпихамолочні продуктиfat-holding capacitymoisture-holding abilitysea buckthorndairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівЗбагачення продуктів з модифікованим жировим складомThesis