Депозитна політика комерційного банку та напрями її удосконалення в умовах економічної кризи - Еш, Світлана Миколаївна; Тютіна, К. О. (My University, 2013)
Розглянуто сутність депозитної політики комерційного банку, визначена її мета, завдання та етапи формування в умовах економічної кризи. Проаналізовано роль депозитної політики у формуванні ресурсів банку. Consider the essence depositic policy of commercial bank, determine hers object, jobs and stage his forming in conditions economic crisis. An analysis role depositic policy in forming of bank resource
Keywords: економічна криза; депозитна політика банку; кафедра фінансів; депозитний ринок; депозит; economic crisis; depositic policy of bank; deposit; depositic of market