Проблема надлюдини у творчості Фр. Ніцше - Клочков, Ілля Володимирович; Пилявський, Юрій (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку філософії надлюдини Фр. Ніцше; Article dedicated to the problem development a Fr. Niethcize superhuman philosophy.
Keywords: життя; надлюдина; історія; культура; кафедра гуманітарних дисциплін; life; superhuman; history; culture