Сімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Ірина ЮріївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2012-04-062012-04-062010Сімахіна, Г. О. Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр" : Відповідно до принципів Болонського процесу до навчальних планів підготовки студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр” напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” введено виконання дипломного проекту або дипломної науково-дослідної роботи / Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко. К. : НУХТ, 2010.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/749Дипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.uk-UKбакалавросвітньо-кваліфікаційний рівеньдипломний проектоздоровче харчуваннябакалаврbacheloreducation levelthesis projectimproving nutritionкафедра технології оздоровчих продуктівМетодичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"Learning Object