Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр" - Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2010)
Дипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.
Keywords: бакалавр; освітньо-кваліфікаційний рівень; дипломний проект; оздоровче харчування; бакалавр; bachelor; education level; thesis project; improving nutrition; кафедра технології оздоровчих продуктів