Реалізація комп’ютерно-інтегрованого управління для хлібопекарського виробництва - Місюра, Максим Дмитрович (My University, 2018)
В даній роботі запропоновано нове рішення задачі підвищення техніко-економічних показників функціювання хлібопекарського виробництва шляхом створення автоматизованої системи управління на основі інтелектуальних алгоритмів з урахуванням основних властивостей як складного об’єкта управління. In this paper, a new solution is proposed to increase the technical and economic performance of baking production by creating an automated control system based on intelligent algorithms taking into account the main properties as a complex control object.
Keywords: хлібопекарське виробництво; нейронечіткі алгоритми; arduino; raspberry Pi; комп’ютерно-інтегрована система управління; інтелектуальні алгоритми; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; baking production; neuronectic algorithms; computer-integrated control system; intelligent algorithms