Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаЧернюк, Олександра СергіївнаБережна, Тетяна Олегівна2020-12-172020-12-172018Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, О. С. Чернюк, Т. О Бережна // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.05-31.05.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 17–20. (Technics and Technology, № 5).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32372otherцеліакіяборошно пшеничне вищого сортуаглютенова сировинапоказники якостіceliac diseasepremium wheat flourgluten-free raw materialsquality indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПорівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировиниThesis