Поширеність тютюнопаління серед молоді: проблеми та шляхи вирішення - Молнар, Ніколлєта; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
Тютюнопаління дуже розповсюджене серед населення усіх країн. Тютюн є другим за значенням фактором смертності у світі. Від викликаних ним хвороб помирає кожна десята доросла людина. Smoking is very common among people of all countries. Tobacco is the second most important factor of mortality in the world. From diseases caused it dies every tenth adult.
Keywords: тютюнопаління; молодь; нікотин; smoking; youth; nicotine; кафедра гуманітарних дисциплін