Функціонування антропоморфної метафори в сучасній українській прозі - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2014)
У роботі досліджено функціонування антропоморфної метафори в сучасній українській прозі, визначено метафоричні типи перенесення. Here we study the functioning of anthropomorphic metaphors in contemporary Ukrainian prose defined types of metaphorical transfer
Keywords: антропоморфізм; проза; метафора; кафедра гуманітарних дисциплін; anthropomorphism; prose; metaphor