Йогурт оздоровчого призначення - Гойко, Ірина Юріївна; Чемер, Юлія Павлівна (My University, 2019)
Показано доцільність використання ягід журавлини та насіння чіа у виробництві йогурту оздоровчого призначення
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; йогурт; ягоди журавлини; насіння чіа; yogurt; cranberry berries; chia seeds