Закревська, Людмила Миколаївна2018-05-112018-05-112017Закревська, Л. М. Оцінка рівня конкурентоспроможності продукції підприємств молочної промисловості з урахуванням їх потенційної спроможності / Л. М. Закревська // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць. — 2017. — Вип. 9 (196). — С. 59-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27357Стаття присвячена обґрунтуванню доцільності адаптації методичних підходів оцінки потенціалу підприємств до оцінки рівня конкурентоспроможності їх продукції. На основі практичного застосування графічного методу та методу набору конкурентоспроможних елементів оцінено потенційні можливості розвитку молокопереробних підприємств. The article is devoted to the substantiation of expediency of adaptation of methodical approaches to assessing the potential of enterprises to assess the level of competitiveness of their products. On the basis of the practical application of the graphic method and the method of the selection of competitive elements, potential opportunities for the development of dairy enterprises are estimated.uk-UKкафедра економіки і праваконкурентоспроможністьcompetitivenessконкурентоспроможність продукціїcompetitiveness of productsпотенційна спроможністьpotential abilityпотенціал підприємствpotential of enterprisesОцінка рівня конкурентоспроможності продукції підприємств молочної промисловості з урахуванням їх потенційної спроможностіArticle