Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами - Національний університет харчових технологій (My University, 2014)
У матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів управління технологічними процесами та комплексами, ієрархічні системи управління та інформаційні системи управління у виробництві та освіті. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно - технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов'язаний з харчовою промисловістю та автоматизацією. The materials of the conference report are the following areas: automation of process control and complex, hierarchical control systems and management information systems in the manufacturing and education. Proceedings will be useful scientific and engineering - technical workers, production workers, potential investors, students of universities and all those associated with the food industry and automation.
Keywords: інформаційні системи управління; ієрархічні системи управління; автоматизація процесів керування; Information Systems Management; hierarchical management system; automation of management processes