Кравченко, Олександр ІвановичТеличкун, Володимир Іванович2014-09-012014-09-012014Кравченко, О. Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста / Олександр Кравченко, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16512Раціональним режимом є замішування з витратою питомої роботи 25 Дж/г що відповідає 15 хв. на лабораторній установці з частотою обертання робочих органів 0,8 об/с, ці умови є сприятливими для подальшого оброблення тіста. Rational mode is mixing with the consumption share of 25 J / g, which corresponds to 15 min. on a laboratory setup with speed working of 0.8 rev / s, these conditions are favorable for further refinement of the test.uk-UKдріжджове тістооброблення тістазамішуванняprocessing doughmixingdoughкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тістаOther