Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста - Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2014)
Раціональним режимом є замішування з витратою питомої роботи 25 Дж/г що відповідає 15 хв. на лабораторній установці з частотою обертання робочих органів 0,8 об/с, ці умови є сприятливими для подальшого оброблення тіста. Rational mode is mixing with the consumption share of 25 J / g, which corresponds to 15 min. on a laboratory setup with speed working of 0.8 rev / s, these conditions are favorable for further refinement of the test.
Keywords: дріжджове тісто; оброблення тіста; замішування; processing dough; mixing; dough; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв