Тесля, Ольга ДмитрівнаДробот, Віра ІванівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаСтепанюк, І. С.2013-05-272013-05-272008Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, І. С. Степанюк // Інноваційні енерго- й ресурсозберігаючі технології та обладнання в хлібопекарській, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній і зернопереробній галузях харчової промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 3-6 червня 2008 р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 7-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7970Дослідження присвячені визначенню мікробіологічних та біохімічних властивостей хлібопекарських дріжджів різних вітчизняних виробників. Встановлено, що найкращою бродильною активністю володіють дріжджі ЗАТ «Ензим», які мають високу підйомну силу, а також мальтазну та зимазну активність. Research devoted to the definition of microbiological and biochemical properties of yeast baking various domestic producers. Found that the best fermenting yeast activity have CJSC "Enzyme", which have a high lift and maltaze and zymaze activity.uk-UKбродильна активністьмікробіологічні процесипідйомна силадріжджові клітинимальтазна активністьfermentation activitymicrobiological processeslifting capacityyeast cellsmaltasie activityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБіотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництваThesis