Нові надходження № 4 (квітень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2018)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у квітні 2018 року. To help teachers presents list of documents that went to the Foundation library for science and technology in April 2018.
Keywords: нові надходження; new incomings