Польовик, Володимир ВікторовичВінніков, ВладиславКорецька, Ірина Львівна2014-11-282014-11-282014Польовик, В. В. Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванні / В. В. Польовик, В. В. Вінніков, І. Л. Корецька // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 639.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18774Внаслідок постійного зростання кількості захворювань на рак, ожиріння, діабет у світі все гострішою стає необхідність у відкриті та дослідженні нових джерел харчування. В їх основу покладені основні речовини, необхідні для повноцінної життєдіяльності людського організму:жири, білки, вуглеводи,макро- та мікроелементи, вітаміни. Due to continuous growth in the number of cancer, obesity, diabetes the world is becoming more acute need for open and exploring new sources food. At their heart are the main substances necessary for full functioning of the human body: fat, protein, carbohydrates, and macro- trace elements and vitamins.otherдієтичне харчуваннязахворюваннярослинна сировинаdietdiseaseplant materialкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванніOther