Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванні - Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2014)
Внаслідок постійного зростання кількості захворювань на рак, ожиріння, діабет у світі все гострішою стає необхідність у відкриті та дослідженні нових джерел харчування. В їх основу покладені основні речовини, необхідні для повноцінної життєдіяльності людського організму:жири, білки, вуглеводи,макро- та мікроелементи, вітаміни. Due to continuous growth in the number of cancer, obesity, diabetes the world is becoming more acute need for open and exploring new sources food. At their heart are the main substances necessary for full functioning of the human body: fat, protein, carbohydrates, and macro- trace elements and vitamins.
Keywords: дієтичне харчування; захворювання; рослинна сировина; diet; disease; plant material; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції