Мусійчук, Світлана Миколаївна2024-06-142024-06-142024Мусійчук, С. М. Підходи до адаптації індустрії сироваріння Франції в умовах криз та невизначеності / С. М. Мусійчук // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024 р. – С. 141–143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43471ukкафедра іноземних мов професійного спрямуваннясироварінняcheese makingумови кризcrisis conditionsПідходи до адаптації індустрії сироваріння Франції в умовах криз та невизначеностіThesishttps://orcid.org/0009-0000-8147-5566