Оцінка стану харчування студентської молоді в сучасних умовах - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2024)
Метою дослідження стало вивчення фактичного стану харчування студентської молоді в сучасних умовах, а головним завданням – формування у здобувачів знань та навичок щодо оцінки вмісту та збалансованості нутрієнтів у харчовому раціоні.

The purpose of the study was to examine the actual state of nutrition of students in modern conditions, and the main task was to develop students' knowledge and skills in assessing the content and balance of nutrients in the diet.
Keywords: харчування; макронутрієнти; білки; жири; вуглеводи; здобувачі; nutrition; macronutrients; proteins; fats; carbohydrates; students; кафедра технології оздоровчих продуктів