Перспективи використання наноелементів у харчових технологіях - Степанищев, М. І.; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2009)
Розгляд питання впливу нанонауки на харчову індустрію. Consideration the impact of nanoscience on the food industry.
Keywords: нанонаука; нанотехнології; nanoscience; кафедра технології молока і молочних продуктів