Степанищев, М. І.Українець, Анатолій ІвановичРашевська, Тамара Олексіївна2013-12-232013-12-232009Степанищев, М. І. Перспективи використання наноелементів у харчових технологіях / М. І. Степанищев, А. І. Українець, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. - Київ, 2009. - С. 215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12393Розгляд питання впливу нанонауки на харчову індустрію. Consideration the impact of nanoscience on the food industry.uk-UKнанонаукахарчові технологіївершкове маслоnanosciencefood technologiesbutterкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи використання наноелементів у харчових технологіяхThesis