Ефективність алюмінієвих коагулянтів різної основності при очищенні природної води - Хижняк, Ольга Олександрівна; Запольський, Анатолій Кирилович; Демченко, В. Я.; Голюк, П. В. (My University, 2012)
В даній статті представлені результати експериментальних досліджень ефективності коагулятивного очищення природної води основними сульфатами алюмінію в порівнянні з традиційним коагулянтом – сульфатом алюмінію в зимовий період, а також оцінка якості води після її обробки.
Keywords: алюміній; коагулянт; очищення води; efficiency; coagulants; purification of water; кафедра експертизи харчових продуктів