Пасічний, Василь Миколайович2013-10-212013-10-212006Пасічний, В. М. Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2006. - № 8. - С. 46-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10522Всі ковбасні вироби повинні виготовлятися відповідно до діючої нормативно-технологічної документації. Обмеження або заборона використання тих, чи інших добавок, а також технологія виробництва повинна забезпечувати в першу чергу безпечність продукту для харчування і реальну відповідність маркування складу м¢ясопродуктів. All meat products must be manufactured in accordance with current regulatory documentation. Restriction or prohibition of the use of those or other additives, as well as production technology should provide in the first place the food safety of the product and the actual compliance labeling of meat products.otherхарчові добавкинормативна документаціяковбасні виробиякістьnutritional supplementsnormative documentationsausagesqualityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСтабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізаціїArticle