Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396) - Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович (My University, 2017)
Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.
Keywords: кукурудзяне борошно; екструдоване борошно; макаронні вироби; спосіб виготовлення; клейстеризація; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; corn flour; extruded flour; pasta; method of making; gelatinization; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів