Юрчак, Віра ГаврилівнаРожно, Олександр Васильович2017-04-242017-04-242017Патент 113396 UA, МПК A23L 7/109 (2016. 01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Рожно О. В. – № u 2016 07672 ; заявл. 12. 07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25072Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.uk-UKкукурудзяне борошноекструдоване борошномакаронні виробиспосіб виготовленняклейстеризаціякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcorn flourextruded flourpastamethod of makinggelatinizationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396)Other