Проблеми автоматизованого управління енергоспоживанням у виробництві багатоасортиментної хлібобулочної продукції - Іващук, Вячеслав Віталійович; Єчкалов, Дмитро (My University, 2014)
При налаштуванні системи автоматизації процесу багатоасортиментного виробництва хлібо-булочних виробів необхідно використовувати інноваційні технології з енергозберігаючими алгоритмами, з використанням MES-системи - спеціалізованого прикладного програмного забезпечення для синхронізації роботи технологічних ліній і підприємства в цілому, аналізу роботи, оптимізації випуску продукції. When configuring the automation system for multi-assortment of production of bakery products, you must use innovative technologies for energy saving algorithms with use of MES-systems - specialized application software to synchronize the work of technological lines of whole enterprise, performance analysis, and optimization of production.
Keywords: виробництво хлібо-булочних виробів; MES-системи; production of bakery products; MES-systems; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка