Бабанов, Ігор ГеннадійовичМалишев, Віктор ВолодимировичРатушенко, Антоніна ТарасівнаБабанова, Олена Ігорівна2024-05-212024-05-212021Обладнання м’ясопереробних виробництв: експлуатація та діагностування : підручник / І. Г. Бабанов, В. В. Малишев, А. Т. Ратушенко, О. І. Бабанова. – Київ : Університет Україна, 2021. – 429 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43191У підручнику розглянуто правила пусконалагоджувальних робіт, експлуатації, діагностування та ремонту технологічного обладнання м'ясопереробних підприємств. Наведено основні методи та способи проведення пусконалагоджувальних та ремонтних робіт. Наведена система діагностування визначення технічного стану технологічного обладнання. Описано основні причини неполадок і методи їх усунення, причини зносу і корозії обладнання. Висвітлені питання з санітарного оброблення технологічного обладнання та охорона навколишнього середовищаThe textbook deals with the rules of commissioning, operation, diagnosis and repair of technological equipment of meat processing enterprises. The main methods and methods of commissioning and repair work are presented. The diagnostic system for determining the technical condition of technological equipment is given. The main causes of problems and methods of their elimination, causes of wear and corrosion of equipment are described. The issues of sanitary treatment of technological equipment and environmental protection are highlightedukхарчова галузьтехнологічне обладнанняконструюваннявиготовленняобслуговування м’ясопереробного обладнанняексплуатаціядіагностуваннянадійність обладнанняfood industrytechnological equipmentdesignmanufacturemaintenance of meat processing equipmentoperationdiagnosticsequipment reliabilityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОбладнання м’ясопереробних виробництв: експлуатація та діагностуванняBookhttps://orcid.org/0000-0001-6906-158X