Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта АльбертівнаБобель (Зінченко), Інна Миколаївна2018-05-102018-05-102017Рубанка, К. В. Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу муси / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко // Хранение и переработка зерна. — 2017. — № 2 (210) . — С. 46–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27334В статті представлено результати досліджень впливу сумішей рослинних екстрактів на основі кави на структурно-механічні характеристики мусів, включаючи стійкість пін. Підібрано оптимальне дозування суміші рослинних екстрактів та встановлено оптимальні умови приготування мусів. Розраховано інтегральний скор вітамінів та мінеральних речовин розроблених мусів, доведена їх функціональність.uk-UKкавасуміш рослинних екстрактівмусструктурно-механічні характеристикиінтегральний скоркофесмесь растительных экстрактовмуссструктурно-механические характеристикиинтегральный скорcoffeeblend of herbal extractsmoussestructural and mechanical propertiesintegral swiftкафедра технології консервуванняЗастосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу мусиArticle