Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу муси - Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна (My University, 2017)
В статті представлено результати досліджень впливу сумішей рослинних екстрактів на основі кави на структурно-механічні характеристики мусів, включаючи стійкість пін. Підібрано оптимальне дозування суміші рослинних екстрактів та встановлено оптимальні умови приготування мусів. Розраховано інтегральний скор вітамінів та мінеральних речовин розроблених мусів, доведена їх функціональність.
Keywords: кава; суміш рослинних екстрактів; мус; структурно-механічні характеристики; інтегральний скор; кофе; смесь растительных экстрактов; мусс; структурно-механические характеристики; интегральный скор; coffee; blend of herbal extracts; mousse; structural and mechanical properties; integral swift; кафедра технології консервування