Пасічний, Василь МиколайовичБомко, Ірина ВасилівнаГерасименко, Марина Юріївна2013-10-142013-10-142013Пасічний, В. М. Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості / В. М. Пасічний, І. В. Бомко, М. Ю. Герасименко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 50–51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10347Дано характеристику перспективним групам ензимів для виробництва в’яленого м’яса. Characteristics of promising groups of enzymes for the production of dried meat.otherпапаїнбромелайнензимив’ялене м'ясотрансглутаміназаpapainbromelainenzymesjerkytransglutaminaseкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХарактеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловостіArticle