Мова науки як світоглядна складова розвитку української філософії другої половини ХХ століття - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2012)
Стаття присвячена комплексному розгляду проблеми розвитку поняття мови науки в контексті творчості українських мислителів другої половини ХХ століття.

Article dedicated to the complex review of the problem developments of scientific language in context of works Ukraine philosophers second part of XX century.
Keywords: українська філософія; Ukraine philosophy; наука; логіка науки; мова науки; наукове знання; кафедра гуманітарних дисциплін; science; scientific logic; scientific language; scientific knowledge