Сучасні соціогуманітарні студії: проблематика та перспективи - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
Видання містить тези доповідей учасників Науково-методичної Інтернет-конференції. Розглянуто актуальні питання історії, філософії, психології, соціології та навчально-методичної роботи з вивчення гуманітарних дисциплін у сучасному вищому навчальному технологічному закладі, узагальнено підсумки вивчення проблем методичної роботи у контексті сучасних тенденцій розвитку освітнього та науково-освітнього процесів. Розраховано на здобувачів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з науковою та навчально-методичною роботою в сучасних умовах.