Особливості функціонування механізму державного регулювання розвитку оздоровчо-курортної сфери на регіональному рівні - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2007)
Визначено основні перспективи, які можуть очікувати регіон від розвитку оздоровчо-курортної сфери. Виділено основні завдання успішного вирішення проблеми розвитку оздоровчо-курортної сфери в регіоні в перспективі. Main prospects that expect the region due to the development of health-resort sphere are definied. Major tasks of a successful solution of the problem of health- resort sphere development in the region are specified.
Keywords: державне регулювання; механізм; оздоровчо-курортна сфера; регіон; розвиток; функціонування; state regulation; mechanism; health-resort sphere; region; development; functioning; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу