Калініченко, Ася ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-08-272014-08-272014Калініченко, А. О. Експрес-спосіб визначення ступеня окиснення олій / А. О. Калініченко, Л. Ю. Арсеньєва // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 164-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16421Ступінь окиснення олій оцінюють за показниками перекисного, анізидинового, тіобарбітурового, октаноатного чисел, визначаючи спряжені (кон'югатні) продукти окиснення, дієнові кон'югати, аналізуючи газову фазу над продуктом (ароматографія), за органолептичними показниками.otherпродукти окисненнядієнові кон'югатиоліяпродукты окислениямаслодиеновые конъюгатыoxidation productsdiene conjugatesoilкафедра експертизи харчових продуктівЕкспрес-спосіб визначення ступеня окиснення олійThesis