Експрес-спосіб визначення ступеня окиснення олій - Калініченко, Ася Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2014)
Ступінь окиснення олій оцінюють за показниками перекисного, анізидинового, тіобарбітурового, октаноатного чисел, визначаючи спряжені (кон'югатні) продукти окиснення, дієнові кон'югати, аналізуючи газову фазу над продуктом (ароматографія), за органолептичними показниками.
Keywords: окиснення олії; олія волоського горіха; кафедра експертизи харчових продуктів