Охорона праці та техніка безпеки в готельно-ресторанному комплексі - Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2017)
Нещасні випадки підлягають розслідуванню, якщо вони призвели до втрати працівником працездатності на один робочий день чи більше або до необхідності переведення потерпілого на іншу (легшу) роботу не менше, ніж на один робочий день; у разі зникнення, а також настання смерті працівника під час виконання ним трудових (посадових) обов’язків. Accidents are subject to investigation if they resulted in the loss of an employee's ability to work for one business day or more, or to the need to transfer the victim to another (easier) work for at least one working day; in case of disappearance, and also death of an employee during performance of his labor (official) duties.
Keywords: безпека праці; професійні захворювання; нещасні випадкі; occupational safety; occupational diseases; accidents; кафедра екології та екоменеджменту