Запотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаМельник, Оксана ПетрівнаМельник, Оксана ЮріївнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаКорецька, Ірина Львівна2012-03-202012-03-202009Реологічні властивості модифікованих крохмалів / О. В. Запотоцька, О. П. Мельник, О. Ю. Мельник, Є. І. Ковалєвська, І. Л. Корецька // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 89-91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/469Розглянуті основні види модифікованих крох-малів, представлених на ринку України. Досліджені структурно-механічні властивості модифікованих крохмалів різних видів, визначені основні міцнісні параметри і їх співвідношення. На підставі досліджень надані рекомендації щодо їх застосування.Considered basic types of the modified starches represented at the market of Ukraine. Explored structural mechanical properties of the modified starches of different types, certain basic durability parameters and their correlations. On the basis of researches there are the given recommendations in relation to their application.uk-UKмодифіковані крохмаліmodified starchesреологічні кривіструктурно-механічні властивостіreological curvestructural mechanical propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівРеологічні властивості модифікованих крохмалів