Дослідження закономірностей формування та зміни антоціан-фенольного комплексу при виробництві ігристих рожевих вин - Скрипченко, Є.; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2014)
Отримані результати дозволять удосконалити термін витримки рожевого кюве та технологію ігристих рожевих вин в цілому. The obtained results allow to improve the exposure period rose cuvée sparkling and rose wines technology in general.
Keywords: ігристі рожеві вина; термін витримки; антоціани; феноли; exposure time; sparkling rose wine; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства