Біла, Катерина ВасилівнаЦирульнікова, Віта ВалентинівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2014-11-262014-11-262014Біла, К. В. Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономії / К. В. Біла, В. В. Цирульнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 591.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18696Нині законодавцями нової кулінарної моди стають шеф-кухарі, які за законами хімії та фізики працюють з хімічним складом і агрегатним станом продуктів. Now legislators fashion new culinary chefs are that the laws of chemistry and physics work on the chemical composition and state of aggregation products.otherмолекулярна гастрономіяшеф-кухараромадистиляціяmolecular gastronomychefaromadystylyatsiyaкафедра готельно-ресторанної справиАромадистиляція - інновація молекулярної гастрономіїOther