Поняття «Академічної доброчесності» та «Академічної відповідальності» в освітньо-науковому середовищі - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак, Олексій Олексійович (My University, 2020)
Обґрунтовано основну мету української освіти – створити сприятливі умови для особистісного розвитку і творчої самореалізації кожного громадянина України, формувати покоління, здатні навчатися впродовж життя, створювати й розвивати цінності громадянського суспільства; сприяти консолідації української нації, інтеграції України в європейський і світовий простір як конкурентоспроможної і процвітаючої держави.
Keywords: академічна доброчесність; розвиток особистості; плагіат; academic integrity; personality development; plagiarism; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки