Спосіб введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів (Патент на винахід № 101114) - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир Анатолійович (My University, 2013)
Патент на винахід. В основу винаходу покладено удосконалення способу введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та зменшити ризики при відгодівлі тварин. Patent for invention. At the heart of invention is improving of the method of the fuel-processing ethereality feedstock introduction into feeds that allows to reduce the energy intensity of the process and to decrease risks when fattening the animals.
Keywords: водні розчини; екстракція; ефіроолійна сировина; aqueous solutions; extraction; ethereality feedstock; кафедра технології зберігання і переробки зерна