Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2014-11-042014-11-042014Розробка інноваційних м'ясомістких геродієтичних продуктів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, О. А. Чернюшок // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 231.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17930Сучасні положення фізіології і біохімії харчування вказують на необхідність інноваційних підходів до створення геродієтичних продуктів поліфункціонального призначення, які задовольняють вимогам гігієни харчування і усувають шкідливі впливи на організм. Важливо відзначити, що функціональні компоненти, які входять до складу розроблюваних продуктів повинні виявляти позитивний вплив і не бути нівельованими іншими інгредієнтами в екстремальних випадках. Modern position physiology and biochemistry of nutrition indicate the need innovative approaches to the creation of multifunctional Gerontologic diet products appointment, meeting the requirements of food hygiene and eliminate harmful effects on the body. Importantly, the functional components members of the developed products should show a positive impact not be substituted by other ingredients in extreme cases.otherбіохіміягеродієтичне харчуванняфізіологіяbiochemistrynutrition Gerontologic dietphysiologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка інноваційних м'ясомістких геродієтичних продуктівOther